Te koop

Duplex

Lede

LEDE - Ruim duplex apparterment A2.2 van 116,44m² + 17m² terras.
Bestaande uit een inkomhall met vestiaire, woonkamer met open keuken, berging, apart toilet, terras vooraan, badkamer en slaapkamer achteraan.

2 slaapkamers 133m² oppervlakte

€ 251.475

Gebouw Voor Gemengd Gebruik

Erpe-Mere Mere

MERE- Woning met volledig geëquipeerde garage.
Deze garage is volledig vernieuwd en kan overgenomen worden met alle werkinstrumenten; twee werkbruggen, bandenmachine, werktafel, testbank ophanging en remmen,.... Deze garage heeft alles om een bloeiende zaak te zijn in de regio.
De woning vooraan heeft een grote woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, zolder en garage. Achteraan het perceel is nog een grote tuin, die op termijn nog de bestemming bouwgrond zal krijgen in een verkaveling. EPC nvt.

762m² grond

Info op kantoor

Opslagplaats

Wichelen

WICHELEN - Dit magazijn bevindt zich op een invalsweg van de verbindingsweg N442 tussen Lede en Wichelen. De opslagruimte omvat +/-500m² en bestaat uit een gesloten gedeelte en een open afdak. De eigendom is via een ruime inrit gemakkelijk toegankelijk met grote voertuigen. De voorkant van het perceel heeft de bestemming bouwgrond en biedt de mogelijkheid om een woning op te richten. De electriciteitskabine, die zich vooraan de straat situeert, doet momenteel enkel dienst voor het gebruik van het magazijn.
Voor méér info met betrekking tot bouwmogelijkheden, informeer via kantoor 053/60.65.60
EPC nvt.

500m² oppervlakte 2.230m² grond

€ 270.000
3 Verkocht

Kantoren & Magazijn

Lede Oordegem


Op het dorpsplein van Oordegem bevindt zich deze mooie hoeklocatie in art-decostijl. Achter de authentieke voorgevel met dubbele vitrine en centrale inkomdeur, bevindt zich een grote ruimte opgesplitst in 2 bouwlagen. Deze ruimte biedt heel wat mogelijkheden en kan voor diverse doeleinden worden aangewend.
In combinatie met het naastliggende art-decogebouw (voormalige verbruikszaal Het Lam Gods) is deze eigendom geschikt voor projectontwikkeling. Mogelijkheid tot realisatie van appartementen en/of lofts.
Voor meer info contacteer 053/60.65.60

207m² grond

Verkocht

Blijf op de hoogte

Niet gevonden wat u zocht? Blijf automatisch op de hoogte van nieuwe panden.

Schrijf je in