Buitengewoon huis te koop in Erpe-Mere Mere

MERE - WOONST MET APARTE STUDIO EN WELLNESS.

Deze woning heeft alle troeven om te genieten na een zware werkdag! Enerzijds bestaat de eigendom uit een private woonst; anderzijds uit een studio in combinatie met welness.
Op het gelijkvloers omvat de woning een inkomhall, toilet, grote garage voor 2 auto's en achteraan een studio met keuken, 1 slaapkamer en badkamer. De eerste verdieping omvat een bureel, 2de toilet, grote living, keuken (met stoomoven,....), een heel groot zuidterras dat elektrisch kan afgesloten worden. De tweede verdieping biedt 3 slaapkamers en een badkamer met stoomdouche.
In de tuinzone wordt het echt relaxen met de zwembad-, jacuzzi- en saunavoorziening. Dit alles is in de verkoop inbegrepen.
Vooraan de eigendom is er nog parkeerplaats voorzien. De woning is uitgerust met energiezuinige zonnepanelen met opbrengstcertificaten, die eveneens deel uitmaken van deze verkoop.
Kortom bent U op zoek naar een perfect afgewerkte woning met topcomfort, of bent U op zoek naar een kangoeroewoning in combinatie met welnessfaciliteiten, dan is dit de ideale eigendom. Ook geschikt als B&B.
Zeer centraal gelegen vlakbij E40 Brussel-Gent de Oudenaardsesteenweg. EPC 65 kwh/m² !!!!!
€ 490.000
Stuur naar een vriend Afdrukken

Deel

Ben je verkocht?

Neem contact op
Immo De Ras
Hoogstraat 20
9340 Lede
info@immoderas.be
053/60.65.60

Downloads

kadasterplan

Vraag meer informatie

Pand: Buitengewoon huis in Erpe-Mere Mere (ERPE-MERE - HOB met wellness en aparte woonst)

Deel dit pand

Pand: Buitengewoon huis in Erpe-Mere Mere

Deze gegevens worden mogelijk opgeslagen voor intern gebruik.