Te huur

Opslagplaats

Lede

LEDE - Loods 275m² met bijhorende parking en eventueel woonst.
Deze eigendom situeert zich net buiten de dorpskom en heeft een gemakkelijke toegankelijkheid. Een loods van 275m² met nieuw geïsoleerd dak met op de eerste verdieping een woongelenheid van 100m² met 2 slaapkamers.
De loods is voorzien van burelen, vergaderzaal, keuken, toilet ( opp. 90m²) en kelder 30m².
Ideaal geschikt als werk- en/of opslagruimte.
Vooraan de eigendom is er een parking van 700m².
Deze eigendom is dus ideaal geschikt voor de zelfstandige ondernemer die wonen en werken wenst te combineren. Kantoren, werkplaats en toonzaal bieden hier alle mogelijkheden. Dit gecombineerd met een ruime parking en een centrale locatie, maakt deze eigendom uitermate interessant!

€ 2.000

Opslagplaats

Aalst

AALST - Magazijn met een oppervlakte van 175m² (mogelijkheid tot bijhuren van een burelen (32m²) en extra opslagplaats (65m²).
Dit magazijn is in het centrum gelegen maar vlakbij de invalswegen. Zonnepanelen zorgen voor electriciteit, camera- en alarmsysteem voor veiligheid.
vrije hoogte 2.5m. De toegang en vloer zijn voorzien voor transpallet en klark.
Voor meer informatie of een bezoek: 053/60.65.60

175m² oppervlakte

€ 700

Kantoren & Magazijn

Wichelen

WICHELEN - Verschillende magazijnen en kantoorunits te huur op de site van stokerij Rubbens. De oppervlaktes variëren van 400m² tot 1200m² voor de magazijnen (28€/m²/jaar) en van 200m² tot 400m² voor de kantoorruimtes (70€/m²/jaar). De magazijnen kennen een vrije hoogte van 4,97m en zijn voorzien van een sectionale poort. Elektriciteit is reeds aanwezig, gas en water kan voorzien worden! Extra troeven zijn hier de vlotte verbindingen, ruime parkeergelegenheid en de aanwezigheid van een brasserie op de site. Alle mogelijkheden zijn hier aanwezig voor je bedrijf!
Vrijblijvende informatie of het inplannen van een bezoek: 0484/201.400.
EPC; nvt

400m² oppervlakte

€ 936

Blijf op de hoogte

Niet gevonden wat u zocht? Blijf automatisch op de hoogte van nieuwe panden.

Schrijf je in