Te huur

Commercieel Gelijkvloers

Lede

LEDE CENTRUM - Karaktervol hoekpand, op commerciële locatie met veel potentieel in het hartje van Lede!
Een perfecte ligging voor retail - horecazaak!!
Deze commerciële ruimte beschikt over een privatieve ingang die toegang verleent naar een aangename winkelruimte met schitterende etalage. Overigens werd het pand uitgerust met een sanitaire ruimte(M/V), pasruimte en 2 polyvalente kamers/Kitchenette. Het pand kent een waaier aan mogelijkheden en biedt u de perfecte visibiliteit. De winkelruimte werd van alle comfort voorzien (airconditioning, inbouwspots, armaturen, vloerverwarming,...) en geniet van véél natuurlijke lichtinval. De heraanleg van de markt, met autovrije zone, is een opwaardering en maken van deze eigendom een uitstekend handelspand.
Bijkomende inlichtingen of het inplannen van een bezoek via kantoor; 053/60.65.60. ~ info@immoderas.be
EPC: nvt.

Info op kantoor

Kantoorgebouw

Aalst

AALST - Op een commerciële en UITSTEKENDE locatie treft men dit ruim kantoorgebouw.
Deze biedt U alle faciliteiten en is uitgerust met een kantoorruimte, kitchenette, sanitaire ruimte, vergaderzaal, polyvalente ruimte(s), bergruimte en een aangenaam dakterras. Verder werd deze eigendom recentelijk gerenoveerd met kwalitatieve en duurzame materialen, waardoor deze een hedendaagse inrichting heeft verkregen.
Vlotte verbindingen naar alle belangrijke invalswegen (E40, Gentsesteenweg,...) en omliggende steden (Brussel - Wetteren - Gent) zijn hierbij zeker niet te verwaarlozen! Bent u opzoek naar een kantoorruimte in centrum Aalst met een waaier aan mogelijkheden? Dan is deze beslist iets voor U!
Extra troef is het optioneel verkrijgen van een autostaanplaats (65€/maand). Vrijblijvende informatie via het kantoor: 053/60.65.60.
EPC: 405 kwh/m².

3 slaapkamers

€ 995

Andere

Lede

LEDE CENTRUM - GLOEDNIEUWE GROEPSPRAKTIJK ~ PRAKTIJK 27!!
Nabij het dorpscentrum en op commerciële locatie treft men dit uniek concept aan. De voldoende parkeergelegenheid, vlotte verbindingen naar omliggende steden en centrale ligging met in directe omgeving van alle belangrijke invalswegen, zijn hierbij een extra troef. Momenteel zijn er nog 4 van de 6 praktijken beschikbaar. Elk worden deze afzonderlijk voorzien van een spoelbak/wastafel en uitgerust met alle nodige comfort!
Naast de praktijk biedt men u een gemeenschappelijke wachtruimte, gastentoilet, keuken/eetkamer en bergruimte. Provisiekost 60€/maand (abonnementskosten dagbladen, waterdispenser SipWell, verwarming,…) .
Vrijblijvende inlichtingen of inplannen van bezoek via kantoor: 053/60.65.60. - info@immoderas.be
EPC; nvt.

€ 500

Commercieel Gelijkvloers

Wichelen

WICHELEN - Winkelruimte met vlotte verbindingen te huur op de site van stokerij Rubens. Deze multifunctionele handelsruimte kent een oppervlakte van ca.1050m² (4€/m²/jaar) en is voorzien van ruime parkeergelegenheid! Deze eigendom kent een centrale locatie langsheen de verbindingsweg Wichelen-Dendermonde.
Meer info via kantoor: 0484/201.400.
EPC; nvt

1.050m² oppervlakte

€ 5.833

Blijf op de hoogte

Niet gevonden wat u zocht? Blijf automatisch op de hoogte van nieuwe panden.

Schrijf je in