Te huur

Appartement

Erpe-Mere

MERE CENTRUM - Ruim appartement met autostaanplaats (INBEGREPEN in huurprijs) in dorpskern van Mere.
Het appartement omvat; inkomhal, apart toilet, ruime woonkamer met geïntegreerde keuken (voorzien van alle comfort) 2 slaapkamers, badkamer met douche + meubel, praktische bergruimte, aangenaam terras en beveiligde autostaanplaats (in huurprijs inbegrepen!!) . De unieke ligging in het centrum van Mere met op wandelafstand; detailhandelaars, winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer zijn hierbij de extra troeven!
Verder kent het appartement vlotte verbindingen naar alle belangrijke invalswegen (E40, Oudenaardsesteenweg,...) en omliggende steden (Aalst - Zottegem - Gent - Wetteren - Brussel). Typerende eigenschappen: Véél natuurlijke lichtinval, ruime kamers, hedendaagse inrichting, GEEN syndicale kosten van toepassing en de uitstekende ligging! GEEN huisdieren toegelaten! Onmiddellijk beschikbaar. Bezoek en info via kantoor; 053/60.65.60.
E-peil: 93.

2 slaapkamers 80m² oppervlakte

€ 645

Appartement

Erpe-Mere Erondegem

ERONDEGEM - Kwalitatief afgewerkt appartement met ruim terras en garage nabij alle invalswegen!
Deze gezellige woonst biedt u; inkomhal met apart toilet, gezellige woonkamer met geïntegreerde keuken (voorzien van alle comfort), praktische bergruimte, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en aangenaam terras. Mogelijkheid tot het huren van privatieve garage (50€/mnd.).
Dit appartement typeert zich door zijn uitstekende ligging, duurzame materialen, alle comfort (automatische rolluiken) energiezuinig en perfect instapklaar! Vlotte verbindingen naar omliggende steden, scholen, winkels, openbaar vervoer en alle belangrijke invalswegen zijn hierbij een extra troef.
ONMIDDELLIJK beschikbaar! GEEN huisdieren toegelaten. Forfaitaire bijdrage AK = 25€/mnd.
Info en bezoek via kantoor; 053/60.65.60.
E-peil: 61.

2 slaapkamers

€ 620

Gelijkvloerse Verdieping

Lede

LEDE - Ruim gelijkvloers appartement met tuin en overdekte autostaanplaats, nabij dorpscentrum Lede! GEEN SYNDICALE KOSTEN VAN TOEPASSING!
Dit goed onderhouden appartement werd voorzien van; een geïnstalleerde keuken, gezellige woonkamer, badkamer met douche, 1 slaapkamer, overdekte autostaanplaats, fietsenstalling, terras en aangename tuin. Deze woonst onderscheidt zich eveneens door zijn toegankelijkheid voor mindervaliden (aangepaste doorgangen, zitstoel in douche,...). Overigens is de directe omgeving van alle belangrijke invalswegen en omliggende steden een extra troef. Daarnaast treft men op wandelafstand het dorpscentrum, winkels, scholen en openbaar vervoer. Vrij vanaf 01/05/2017. GEEN huisdieren toegelaten!
Bezoek en info via kantoor; 053/60.65.60.
EPC; 524 kwh/m².

1 slaapkamer

€ 515

Gelijkvloerse Verdieping

Herzele

STEENHUIZE-WIJNHUIZE - GEEN SYNDICALE KOSTEN VAN TOEPASSING!!
Dit ruim, energiezuinig appartement kan men terugvinden in het hartje van de Vlaamse Ardennen. De hedendaagse en moderne architectuur maken van dit complex een unicum in zijn categorie. Verder biedt deze u: Inkomhal met apart gastentoilet, ruime woonkamer met geïntegreerde keuken (kwalitatief afgewerkt en voorzien van alle comfort), praktische bergruimte, 2 ruime slaapkamers, badkamer voorzien van inloopdouche en ligbad, afgesloten terras (met poortje naar achterliggende garages) en privatieve garage. Deze woonst typeert zich door het gebruik van kwalitatieve materialen, hoge afwerkingsgraad en landelijke omgeving. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!! .
Optioneel autostaanplaats verkrijgbaar: 25€/maand. Snel zijn is de boodschap!!! GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN!
Bezichtigen na afspraak: 053/60.65.60.
EPB-nieuwbouw.

2 slaapkamers

€ 770

Duplex

Lede

LEDE CENTRUM - Duplex met ruim zuiderlijk terras!
Ruim duplex appartement in centrum Lede met een inkomhal, apart toilet, living met veel natuurlijke lichtinval, geïnstalleerde keuken, gezellige aparte tv- zithoek, 2 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad/douche, wasplaats/bergruimte en ruim terras met zuiderlijke oriëntatie! Dit appartement biedt alle comfort. De directe omgeving van scholen, winkels, openbaar vervoer, lokale handelaars en alle belangrijke invalswegen is zeker niet te verwaarlozen!
Typerende eigenschappen aan dit appartement: veel lichtinval, ruime kamers, centrale ligging en aangenaam terras!.
GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN! AK = 50€/maand. Bezoeken via kantoor: 053/60.65.60.
EPC:162 kwh/m².

2 slaapkamers

€ 600

Appartement

Aalst

AALST - Ruim en centraal gelegen appartement.
Het appartement beschikt over een ruime inkomhal, die toegang geeft tot een gastentoilet met douche, de badkamer met ligbad, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 voorzien is van ingebouwde kasten. Verder is er de zeer grote leefruimte waar plaats is voor een zithoek en eetplaats. De woonkamer biedt toegang naar de keuken die voorzien is van alle comfort ! Verder is er nog een ruim terras met een tafel en stoelen.
Dit appartement is recentelijk geschilderd volgens de regels van de kunst en er is een mogelijkheid tot het gebruiken van de aanwezige kasten.
Geen huisdieren toegelaten.
Tevens is er een mogelijkheid tot het bijhuren van de garage (50EUR/maand)! Hier is plaats voor een wagen en nog een bergruimte.
EPC: 104 kWh/m²

3 slaapkamers

€ 750

Duplex

Lede

LEDE - Duplexappartement op een toplocatie !
Dit appartement omvat een leefruimte, waar het aangenaam vertoeven is, met open keuken, voorzien van alle comfort, een mooi aangelegd terras dat uitkijkt op de binnentuin van het appartementsgebouw. Verder is er een gastentoilet met daarnaast een handige bergruimte, een badkamer met wastafel en ligbad, 2 slaapkamers en een bureauruimte of dressing. De totale oppervlakte van deze duplex bedraagt maar liefst 110m².
Het appartement wordt geschilderd volgens de regels van de kunst, is kwalitatief afgewerkt, voorzien van veel lichtinval EN vloerverwarming.
Het gebouw bevindt zich in de dorpskern van Lede, nabij scholen, horeca, winkels en openbaar vervoer.
GEEN huisdieren toegelaten, mogelijkheid tot bijhuren van een ruime garage (50EUR/maand), bijdrage forfaitaire kosten per maand: 50EUR
Voor meer informatie of een bezoek, bel 053/60.65.60
E-peil nieuwbouw !

2 slaapkamers 110m² oppervlakte

€ 700

Duplex

Lede

OORDEGEM CENTRUM - Goed onderhouden duplex-appartement met autostaanplaats. Dit goed onderhouden appartement omvat; knusse woonkamer met geïntegreerde keuken, slaapkamer, badkamer, apart toilet, aangenaam terras en autostaanplaats (inbegrepen in huurprijs). De vlotte verbindingen naar openbaar vervoer, winkels, scholen en alle belangrijke invalswegen zijn hierbij zeker niet te verwaarlozen. GEEN SYNDICALE KOSTEN VAN TOEPASSING! Huisdieren niet toegelaten.
EPC: 104 kwh/m².

1 slaapkamer 73m² oppervlakte 73m² grond

€ 500

Gelijkvloerse Verdieping

Lede Oordegem

OORDEGEM CENTRUM - VERHUURD!! Goed onderhouden, ruim gelijkvloers appartement met garage!!
Dit appartement omvat; Inkomhal met vestiaire, woonkamer met véél lichtinval, geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, apart toilet en privatieve garage (rechtstreeks via appartement bereikbaar). De centrale ligging met in directe omgeving van; winkels, openbaar vervoer, scholen, horeca, openbare instanties en alle belangrijke invalswegen (E40), zijn hierbij een extra troef!! GEEN huisdieren toegelaten, algemene kosten worden begroot op 15€/mnd.
Info en bezoek; 053/60.65.60.
EPC: 581 kwh/m².

2 slaapkamers 101m² oppervlakte 101m² grond

€ 565

Duplex

Aalst


AALST - Lichtrijk, gerenoveerde en gezellige duplex nabij stadscentrum van Aalst.
Dit appartement werd recentelijk gerenoveerd met duurzame en kwalitatieve materialen waarbij de authenticiteit van de woning bewaard is gebleven. Overigens omvat deze eigendom: inkomhal, gezellige woonkamer met geïntegreerde keuken (voorzien van alle comfort), bergruimte, nachthal, 2 slaapkamers, badkamer met design douche en zolderkamer. Beide slaapkamers werden uitgewerkt tot in de nok van het dak, wat een zéér aangename sfeer creëert! De directe omgeving van alle belangrijke invalswegen (op 5min. van E40), stad Aalst, scholen, winkels en openbaar vervoer, zijn hierbij niet te verwaarlozen!
Het appartement werd volledig geschilderd en is zonder meer instapklaar te noemen, inpakken en verhuizen!!
Plannen van jouw bezoek: 053/60.65.60.
EPC: 393 kwh/m².

2 slaapkamers

€ 690

Appartement

Wichelen Serskamp

SERSKAMP CENTRUM - Ruim, goed onderhouden appartement in het dorpscentrum!!
Deze eigendom omvat; inkomhal, ruime woonkamer met geïntegreerde keuken, praktische bergruimte, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad + douche, apart toilet, ruim terras en privatieve autostaanplaats aan voorzijde van het gebouw. Typerende eigenschappen: véél natuurlijke lichtinval en een aangenaam ruimtegevoel. De ideale ligging met in de nabije omgeving; lokale handelaars, horeca, openbaar vervoer, winkels, scholen en openbare instanties zijn hierbij een extra troef. Overigens kent men vlotte verbindingen naar alle belangrijke invalswegen en naar omliggende steden.
GEEN huisdieren toegelaten, algemene kosten= 25€/mnd.
Info en bezoek via kantoor: 053/60.65.60 ~ info@immoderas.be
EPC: 310 kwh/m².

2 slaapkamers

€ 650

Gelijkvloerse Verdieping

Lebbeke

LEBBEKE - TOPPER!! Aangenaam gelijkvloers appartement nabij dorpscentrum Lebbeke.
Dit appartement omvat: inkomhal/nachthal, gezellige woonkamer met geïntegreerde keuken, praktische berging, ruime slaapkamer, badkamer met douche en apart toilet. Optioneel ruime garage te huur aan 50€/mnd. De centrale ligging met in directe omgeving van openbaar vervoer, winkels, scholen, ... zijn een extra troef!
GEEN huisdieren toegelaten! Onmiddellijk beschikbaar. Forfaitaire syndicale kosten = 40€/mnd.
Vrijblijvende inlichtingen en inplannen van bezoek via kantoor: 053/60.65.60.
E-peil:76.

1 slaapkamer

€ 510

Appartement

Sint-Lievens-Houtem Bavegem

BAVEGEM - VERHUURD!! Ruim, gerenoveerd appartement in het centrum van Bavegem.
Dit appartement biedt u; aparte inkomhal, ruime woonkamer met véél natuurlijke lichtinval, volledige geëquipeerde keuken, praktische keukenberging (nutsvoorziening tot aansluiten van wasmachine/droogkast), 2 slaapkamers, en badkamer met douche. Deze eigendom werd recentelijk gerenoveerd met kwalitatieve en duurzame materialen. Typerende eigenschappen: Instapklaar, véél lichtinval en GEEN syndicale kosten van toepassing.
De vlotte verbindingen naar omliggende steden, E40 (op 10min), scholen, winkels en openbaar vervoer zijn hierbij zeker niet te verwaarlozen. GEEN huisdieren toegelaten. Onmiddellijk beschikbaar. Info en bezoek via kantoor: 053/60.65.60 ~ info@immoderas.be
EPC: 167kwh/m².

2 slaapkamers 100m² oppervlakte

€ 600

Appartement

Aalst

AALST CENTRUM - Ruim appartement nabij het stadscentrum en belangrijke invalswegen.
Deze eigendom werd uitgerust met: inkomhal, ruime woonkamer met véél natuurlijke lichtinval, geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, apart toilet, praktische berging en 2 terrassen. Optioneel privatieve garage te huur aan 50€/mnd. De ideale ligging met in directe omgeving; scholen, openbaar vervoer, horeca, stadscentrum, E40 en vlotte verbindingen naar de omliggende steden, zijn hierbij een extra troef. Recentelijk werd het appartement geschilderd en biedt deze u de nodige comfort. Forfaitaire bijdrage syndicale kosten = 60€/mnd. GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN!!
Vrijblijvende inlichtingen en bezoek via kantoor: 053/60.65.60.
EPC: 272 kwh/m².

2 slaapkamers 110m² oppervlakte

€ 640

Duplex

Sint-Lievens-Houtem

SINT-LIEVENS-HOUTEM - Dit duplex appartement bevindt zich nabij het centrum van Sint-Lievens-Houtem, maar toch gelegen in een groene omgeving.
Het appartement beschikt over een ruime leefruimte, met een groot schuifraam dat toegang geeft naar het ruime terras. Ideaal om even tot rust te komen na een werkdag. Verder is er een uitgeruste keuken, eetkamer, slaapkamer en badkamer met ligbad en berging. Op de bovenste verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een bergruimte. Verder is er een overdekte parkeerplaats en een extra berging !
GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN ! Extra kosten: €25 / maand. EPC: 577 kWh/m²
Voor een bezoek, bel 053/60.65.60 !

3 slaapkamers

€ 575

Appartement

Sint-Lievens-Houtem

SINT-LIEVENS-HOUTEM - Schitterend, gezellig appartement nabij de dorpskern!
Dit recent appartement werd afgewerkt met kwalitatieve materialen en kent een hedendaagse inrichting, waarbij alle comfort aanwezig is! Deze eigendom werd voorzien van; Inkomhal/nachthal, gezellige woonkamer met geïntegreerde keuken (volledig geïnstalleerd), praktische keukenberging, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, apart toilet, ruim zonneterras, kelderberging en ondergrondse autostaanplaats (privatief).
De nabijheid van de Markt, met al zijn faciliteiten (winkels, horeca, openbare instanties, openbaar vervoer,..) en de vlotte verbindingen naar alle belangrijke invalswegen zijn hierbij zeker niet te verwaarlozen! Voor de snelle beslissers.....GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN. Syndicale bijdrage (forfaitair): 50€/mnd.
Vrijblijvende inlichtingen of het inplannen van bezoek via kantoor: 053/60.65.60.
EPC:132kwh/m².

2 slaapkamers 75m² oppervlakte 75m² grond

€ 650

Appartement

Denderleeuw Welle

WELLE - Recentelijk GERENOVEERD appartement op het eerste verdiep, bestaande uit: een woonkamer met veel natuurlijke lichtinval en geïntegreerde keuken, badkamer met douche, 2 ruime slaapkamers en terras met aanpalende bergruimte. Tevens kent het appartement een kelderberging en kan er gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke kelderruimte...
TROEVEN: Gerenoveerd in 2015 (Nieuwe hoogwaardige beglazing , nieuwe keuken , badkamer , vloeren , bepleistering en CV op gas), centrale ligging met op wandelafstand van het station Welle, geniet van veel natuurlijke lichtinval en GEEN SYNDICALE KOSTEN! Geen huisdieren toegelaten! Vrij vanaf 01/12/2016. Vrijblijvende info via kantoor: 053/60.65.60 ~ info@immoderas.be
EPC: 270 kwh/m² (kengetal voor renovatie!!!)

2 slaapkamers 78m² oppervlakte 78m² grond

€ 620

Appartement

Herzele Borsbeke

BORSBEKE - GERESERVEERD!! Schitterend nieuwbouwappartement met uitstekende bereikbaarheid.
Omvat; inkomhal met apart gastentoilet, gezellige woonkamer met geïntegreerde keuken (voorzien van alle comfort), praktische bergruimte, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en 2 terrassen.
Het appartement kent een hoogwaardige afwerking met kwaliteitsmaterialen en straalt rust en luxe uit. De ideale ligging met openbaar vervoer, lokale handelaars en scholen op wandelafstand zijn hierbij zeker niet te verwaarlozen. Overigens zijn er de vlotte verbindingen naar de omliggende steden en belangrijke invalswegen! Een TOPPER binnen zijn categorie! Mogelijkheid tot huren van privatieve garage 40€/maand.
Algemene kosten= 50€/maand. GEEN huisdieren toegelaten.
Bezoek en info via kantoor: 053/60.65.60. ~ info@immoderas.be
EPB-Nieuwbouw.

2 slaapkamers 87m² oppervlakte 87m² grond

€ 630

Appartement

Lede

GERESERVEERD !! LEDE - Ruim, recent gerenoveerd appartement in landelijke omgeving.
Deze eigendom omvat; inkomhal, woonkamer met véél lichtinval, geïnstalleerde keuken, 2 ruime slaapkamers, badkamer met douche, apart toilet, nachthal en praktische (geïsoleerde) zolderkamer. Optioneel garage te huur (25€/mnd). Het appartement kent een uitstekende ligging met vlotte verbindingen naar centrum Lede, openbaar vervoer (op wandelafstand van het station), scholen, winkels en horeca.
Typerende eigenschappen: Ruime kamers, véél lichtinval en recentelijk gerenoveerd (nieuwe keuken, vloeren, laminaat,...). Zeker een bezoek waard!! Bezoeken en info via kantoor: 053/60.65.60. ~ info@immoderas.be
Epc: 535 kwh/m².

2 slaapkamers 130m² oppervlakte 130m² grond

€ 600

Appartement

Denderleeuw

WELLE - Recentelijk GERENOVEERD appartement op het eerste verdiep, bestaande uit: een woonkamer met veel natuurlijke lichtinval en geïntegreerde keuken, badkamer met douche, 2 ruime slaapkamers en terras met aanpalende bergruimte. Tevens kent het appartement een kelderberging en kan er gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke kelderruimte...
TROEVEN: Gerenoveerd in 2015 (Nieuwe hoogwaardige beglazing , nieuwe keuken , badkamer , vloeren , bepleistering en CV op gas), centrale ligging met op wandelafstand van het station Welle, geniet van veel natuurlijke lichtinval en GEEN SYNDICALE KOSTEN! Geen huisdieren toegelaten! Vrij vanaf 01/12/2016. Vrijblijvende info via kantoor: 053/60.65.60 ~ info@immoderas.be
EPC: 270 kwh/m² (kengetal voor renovatie!!!)

2 slaapkamers 78m² oppervlakte 78m² grond

€ 620

Blijf op de hoogte

Niet gevonden wat u zocht? Blijf automatisch op de hoogte van nieuwe panden.

Schrijf je in