fb pixel
Menu
Sluiten
contacteer ons 053 60 65 65 contacteer ons 053 60 65 60

Enkele rake tips om je huis op een goedkope manier voor te bereiden!

image-banner

Wie zijn huis wil verkopen, kent het wel. Potentiële kopers komen over de vloer. Om hen een beter beeld te schetsen, zijn er enkele rake tips om je huis op een goedkope manier voor te bereiden!

1. Laat alles blinken!
Het wordt misschien onderschat, maar een proper huis geeft een betere en frissere indruk. Wanneer potentiële kopers een huis binnenstappen dat tiptop in orde is, voelen ze dat de vorige eigenaars er mooi zorg voor hebben gedragen. Je kan dus best alle ramen vanbinnen en vanbuiten wassen, de deuren afstoffen, de luster poetsen. Kortom, laat geen enkel plekje onbenut. Er wordt met argusogen rondgekeken, dus zorg ervoor dat je huis blinkt als een
spiegel.


2. Wijzig het karakter van het huis.

Iedereen heeft wel foto’s van familieleden of van die laatste vakantie in huis hangen, maar daar hebben potentiële kopers niets aan. Berg alle persoonlijke hebbedingetjes op en geef het huis een neutrale look. Geef bezoekers de vrijheid om te dromen over hun eigen interieur. Wil je hen toch een duwtje in de rug geven, dan kan je je meubels laten staan om ruimtes een functionele toets te geven. Zijn je meubels al weg? Wij kunnen voor een oplossing zorgen( Kartonnen meubels!). Als je wil verkopen aan gezinnetjes, dan kan je hier en daar een foto van je gelukkige gezin laten hangen. Het toont de potentiële koper dat jullie hier als gezin gelukkig waren en dat zij zich net zo thuis kunnen voelen.

 

3. Berg onnodige spullen op.

Als je al een lange tijd ergens woont, weet je zelf ook wat je wel en niet gebruikt. Alles wat onnodig is, kan je netjes opbergen. Zo creëer je ruimte voor de geïnteresseerden die je die woning komen bekijken. Als je dat allemaal kan opbergen, des te beter. Heb je je garage nodig, let dan wel op dat je nog ruimte hebt voor je wagen!

 

4. Verzorg je tuin.
Gras dat een pak te hoog staat, planten die verwilderd zijn of een terras met een laagje mos. Het zijn allemaal afknappers voor potentiële kopers en net zoals in huis is het ook belangrijk om je tuin onder handen te nemen. Haal dus de grasmaaier boven, ga aan de slag met de snoeischaar en geef je terras een stevige poetsbeurt.

5. Verlicht het huis
Enkel als je Dracula heet, is vertoeven in donkere ruimtes best prettig. De potentiële kopers zoeken echter licht en ruimte. Zowel wanneer we langs komen voor je woning te fotograferen, als bij een bezoek kan je best alle gordijnen openlaten zodat er zoveel mogelijk daglicht binnenkomt. Is dat niet, laat zoveel mogelijk licht branden, zélfs het lichtje van de oven!

quote

Je huis voorbereiden voor een bezoekmoment kan ook zonder budget.

image-banner
Hoeveel is mijn eigendom waard? arrow
fav-button