Te huur

Appartement

Wichelen Serskamp

SERSKAMP CENTRUM - Ruim, goed onderhouden appartement in het dorpscentrum!!
Deze eigendom omvat; inkomhal, ruime woonkamer met geïntegreerde keuken, praktische bergruimte, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad + douche, apart toilet, ruim terras en privatieve autostaanplaats aan voorzijde van het gebouw. Typerende eigenschappen: véél natuurlijke lichtinval en een aangenaam ruimtegevoel. De ideale ligging met in de nabije omgeving; lokale handelaars, horeca, openbaar vervoer, winkels, scholen en openbare instanties zijn hierbij een extra troef. Overigens kent men vlotte verbindingen naar alle belangrijke invalswegen en naar omliggende steden.
GEEN huisdieren toegelaten, algemene kosten= 25€/mnd.
Info en bezoek via kantoor: 053/60.65.60 ~ info@immoderas.be
EPC: 310 kwh/m².

2 slaapkamers

€ 650

Anderen

Lede

LEDE CENTRUM - GLOEDNIEUWE GROEPSPRAKTIJK ~ PRAKTIJK 27!!
Nabij het dorpscentrum en op commerciële locatie treft men dit uniek concept aan. De voldoende parkeergelegenheid, vlotte verbindingen naar omliggende steden en centrale ligging met in directe omgeving van alle belangrijke invalswegen, zijn hierbij een extra troef. Momenteel zijn er nog 4 van de 6 praktijken beschikbaar. Elk worden deze afzonderlijk voorzien van een spoelbak/wastafel en uitgerust met alle nodige comfort!
Naast de praktijk biedt men u een gemeenschappelijke wachtruimte, gastentoilet, keuken/eetkamer en bergruimte. Provisiekost 60€/maand (abonnementskosten dagbladen, waterdispenser SipWell, verwarming,…) .
Vrijblijvende inlichtingen of inplannen van bezoek via kantoor: 053/60.65.60. - info@immoderas.be
EPC; nvt.

€ 500

Gelijkvloerse Verdieping

Lebbeke

LEBBEKE - TOPPER!! Aangenaam gelijkvloers appartement nabij dorpscentrum Lebbeke.
Dit appartement omvat: inkomhal/nachthal, gezellige woonkamer met geïntegreerde keuken, praktische berging, ruime slaapkamer, badkamer met douche en apart toilet. Optioneel ruime garage te huur aan 50€/mnd. De centrale ligging met in directe omgeving van openbaar vervoer, winkels, scholen, ... zijn een extra troef!
GEEN huisdieren toegelaten! Onmiddellijk beschikbaar. Forfaitaire syndicale kosten = 40€/mnd.
Vrijblijvende inlichtingen en inplannen van bezoek via kantoor: 053/60.65.60.
E-peil:76.

1 slaapkamer

€ 510

Appartement

Sint-Lievens-Houtem Bavegem

BAVEGEM - VERHUURD!! Ruim, gerenoveerd appartement in het centrum van Bavegem.
Dit appartement biedt u; aparte inkomhal, ruime woonkamer met véél natuurlijke lichtinval, volledige geëquipeerde keuken, praktische keukenberging (nutsvoorziening tot aansluiten van wasmachine/droogkast), 2 slaapkamers, en badkamer met douche. Deze eigendom werd recentelijk gerenoveerd met kwalitatieve en duurzame materialen. Typerende eigenschappen: Instapklaar, véél lichtinval en GEEN syndicale kosten van toepassing.
De vlotte verbindingen naar omliggende steden, E40 (op 10min), scholen, winkels en openbaar vervoer zijn hierbij zeker niet te verwaarlozen. GEEN huisdieren toegelaten. Onmiddellijk beschikbaar. Info en bezoek via kantoor: 053/60.65.60 ~ info@immoderas.be
EPC: 167kwh/m².

2 slaapkamers 100m² oppervlakte

€ 600

Huis

Erpe-Mere Burst

BURST - Gezellige open bebouwing met tuin, op wandelafstand van het station Burst.
Deze goed onderhouden woning omvat op het gelijkvloers: inkomhal, gezellige woonkamer met authentieke elementen (gekleurd loodglas), geïnstalleerde keuken en toilet. Het bovenliggend verdiep werd voorzien van een nachthal, 3 slaapkamers en badkamer. Eveneens werd de woning voorzien van een zolder en droge kelder. De tuin maakt het in de zomer aangenaam vertoeven, waarbij de hagen voor de nodige privacy zorgen!
De directe omgeving van het openbaar vervoer (op wandelafstand van het station), scholen, winkels, omliggende steden en E40 (10min.) zijn hierbij een extra troef. Typerende eigenschappen: Uitstekende ligging, gezellige indeling van de woonlokalen en de leuke tuin! GEEN huisdieren toegelaten. Vrij vanaf 01/01/2017. Info en bezoek via kantoor: 053/60.65.60 ~ info@immoderas.be
EPC: 655 kwh/m².

3 slaapkamers 120m² oppervlakte

€ 680

Appartement

Aalst

AALST CENTRUM - Ruim appartement nabij het stadscentrum en belangrijke invalswegen.
Deze eigendom werd uitgerust met: inkomhal, ruime woonkamer met véél natuurlijke lichtinval, geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, apart toilet, praktische berging en 2 terrassen. Optioneel privatieve garage te huur aan 50€/mnd. De ideale ligging met in directe omgeving; scholen, openbaar vervoer, horeca, stadscentrum, E40 en vlotte verbindingen naar de omliggende steden, zijn hierbij een extra troef. Recentelijk werd het appartement geschilderd en biedt deze u de nodige comfort. Forfaitaire bijdrage syndicale kosten = 60€/mnd. GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN!!
Vrijblijvende inlichtingen en bezoek via kantoor: 053/60.65.60.
EPC: 272 kwh/m².

2 slaapkamers 110m² oppervlakte

€ 640

Duplex

Sint-Lievens-Houtem

SINT-LIEVENS-HOUTEM - Dit duplex appartement bevindt zich nabij het centrum van Sint-Lievens-Houtem, maar toch gelegen in een groene omgeving.
Het appartement beschikt over een ruime leefruimte, met een groot schuifraam dat toegang geeft naar het ruime terras. Ideaal om even tot rust te komen na een werkdag. Verder is er een uitgeruste keuken, eetkamer, slaapkamer en badkamer met ligbad en berging. Op de bovenste verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een bergruimte. Verder is er een overdekte parkeerplaats en een extra berging !
GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN ! Extra kosten: €25 / maand. EPC: 577 kWh/m²
Voor een bezoek, bel 053/60.65.60 !

3 slaapkamers

€ 575

Appartement

Sint-Lievens-Houtem

SINT-LIEVENS-HOUTEM - Schitterend, gezellig appartement nabij de dorpskern!
Dit recent appartement werd afgewerkt met kwalitatieve materialen en kent een hedendaagse inrichting, waarbij alle comfort aanwezig is! Deze eigendom werd voorzien van; Inkomhal/nachthal, gezellige woonkamer met geïntegreerde keuken (volledig geïnstalleerd), praktische keukenberging, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche, apart toilet, ruim zonneterras, kelderberging en ondergrondse autostaanplaats (privatief).
De nabijheid van de Markt, met al zijn faciliteiten (winkels, horeca, openbare instanties, openbaar vervoer,..) en de vlotte verbindingen naar alle belangrijke invalswegen zijn hierbij zeker niet te verwaarlozen! Voor de snelle beslissers.....GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN. Syndicale bijdrage (forfaitair): 50€/mnd.
Vrijblijvende inlichtingen of het inplannen van bezoek via kantoor: 053/60.65.60.
EPC:132kwh/m².

2 slaapkamers 75m² oppervlakte 75m² grond

€ 650

Appartement

Denderleeuw Welle

WELLE - Recentelijk GERENOVEERD appartement op het eerste verdiep, bestaande uit: een woonkamer met veel natuurlijke lichtinval en geïntegreerde keuken, badkamer met douche, 2 ruime slaapkamers en terras met aanpalende bergruimte. Tevens kent het appartement een kelderberging en kan er gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke kelderruimte...
TROEVEN: Gerenoveerd in 2015 (Nieuwe hoogwaardige beglazing , nieuwe keuken , badkamer , vloeren , bepleistering en CV op gas), centrale ligging met op wandelafstand van het station Welle, geniet van veel natuurlijke lichtinval en GEEN SYNDICALE KOSTEN! Geen huisdieren toegelaten! Vrij vanaf 01/12/2016. Vrijblijvende info via kantoor: 053/60.65.60 ~ info@immoderas.be
EPC: 270 kwh/m² (kengetal voor renovatie!!!)

2 slaapkamers 78m² oppervlakte 78m² grond

€ 620

Buitengewoon Huis

Erpe-Mere

AAIGEM - Ruime villa in landelijke omgeving met tuin.
Deze goed onderhouden woonst omvat; riante inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime woonkamer met véél natuurlijke lichtinval, geëquipeerde keuken, nachthal, 4 ruime slaapkamers waarvan één met zolderberging/dressing, badkamer, droge kelder, garage met aansluitend douchekamer, terras en privatieve tuin met gunstige oriëntatie. De typerende eigenschappen voor deze eigendom: ruime woonkamers, gebruik van kwalitatieve materialen en de uitzonderlijke locatie met verzichten op akkervelden en weilanden. Ondanks de zéér landelijke ligging kent deze eigendom vlotte verbindingen naar alle belangrijke invalswegen (E40) en omliggende steden, alsook in directe omgeving van dorpscentrum, lokale handelaars, scholen en openbaar vervoer. GEEN huisdieren toegelaten!
Info en bezoek via kantoor: 053/60.65.60. ~ info@immoderas.be
EPC: 471 khw/m².

4 slaapkamers 300m² oppervlakte 850m² grond

€ 950

Appartement

Herzele Borsbeke

BORSBEKE - GERESERVEERD!! Schitterend nieuwbouwappartement met uitstekende bereikbaarheid.
Omvat; inkomhal met apart gastentoilet, gezellige woonkamer met geïntegreerde keuken (voorzien van alle comfort), praktische bergruimte, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en 2 terrassen.
Het appartement kent een hoogwaardige afwerking met kwaliteitsmaterialen en straalt rust en luxe uit. De ideale ligging met openbaar vervoer, lokale handelaars en scholen op wandelafstand zijn hierbij zeker niet te verwaarlozen. Overigens zijn er de vlotte verbindingen naar de omliggende steden en belangrijke invalswegen! Een TOPPER binnen zijn categorie! Mogelijkheid tot huren van privatieve garage 40€/maand.
Algemene kosten= 50€/maand. GEEN huisdieren toegelaten.
Bezoek en info via kantoor: 053/60.65.60. ~ info@immoderas.be
EPB-Nieuwbouw.

2 slaapkamers 87m² oppervlakte 87m² grond

€ 630

Binnenstaanplaats

Aalst

AALST - Zeer goed gelegen, overdekte autostaanplaats in het centrum van Aalst. Deze is privatief toegankelijk via sectionale garagepoort. In nabijheid van alle belangrijke invalswegen! Vrijblijvende informatie via kantoor: 053/60.65.60.
EPC: nvt.

€ 50

Appartement

Lede

GERESERVEERD !! LEDE - Ruim, recent gerenoveerd appartement in landelijke omgeving.
Deze eigendom omvat; inkomhal, woonkamer met véél lichtinval, geïnstalleerde keuken, 2 ruime slaapkamers, badkamer met douche, apart toilet, nachthal en praktische (geïsoleerde) zolderkamer. Optioneel garage te huur (25€/mnd). Het appartement kent een uitstekende ligging met vlotte verbindingen naar centrum Lede, openbaar vervoer (op wandelafstand van het station), scholen, winkels en horeca.
Typerende eigenschappen: Ruime kamers, véél lichtinval en recentelijk gerenoveerd (nieuwe keuken, vloeren, laminaat,...). Zeker een bezoek waard!! Bezoeken en info via kantoor: 053/60.65.60. ~ info@immoderas.be
Epc: 535 kwh/m².

2 slaapkamers 130m² oppervlakte 130m² grond

€ 600

Appartement

Denderleeuw

WELLE - Recentelijk GERENOVEERD appartement op het eerste verdiep, bestaande uit: een woonkamer met veel natuurlijke lichtinval en geïntegreerde keuken, badkamer met douche, 2 ruime slaapkamers en terras met aanpalende bergruimte. Tevens kent het appartement een kelderberging en kan er gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke kelderruimte...
TROEVEN: Gerenoveerd in 2015 (Nieuwe hoogwaardige beglazing , nieuwe keuken , badkamer , vloeren , bepleistering en CV op gas), centrale ligging met op wandelafstand van het station Welle, geniet van veel natuurlijke lichtinval en GEEN SYNDICALE KOSTEN! Geen huisdieren toegelaten! Vrij vanaf 01/12/2016. Vrijblijvende info via kantoor: 053/60.65.60 ~ info@immoderas.be
EPC: 270 kwh/m² (kengetal voor renovatie!!!)

2 slaapkamers 78m² oppervlakte 78m² grond

€ 620

Gemengd Gebruik

Erpe-Mere

ERPE - VERHUURD!! Handelspand/Kantoorgebouw gelegen op een commerciële verbindingsweg met voldoende parkeergelegenheid.
Dit pand omvat op het gelijkvloers: inkomhal, multifunctionele ruimte (voorheen ingericht als kantoorruimte), keuken en toilet. Het bovenliggend verdiep is voorzien van 3 polyvalente kamers en sanitair blok. Overigens is er een praktische kelderberging aanwezig. De voldoende parkeergelegenheid is zeker niet te verwaarlozen. Met zijn ligging op een commerciële verbindingsweg (N442 ~ Leedsesteenweg) en vlotte verbindingen naar E40, belangrijke invalswegen en omliggende steden, maken dit een TOP aanbieding! Dit is het ideale goed voor ambitieuze personen.
Info en bezoek via kantoor: 053/60.65.60.
EPC; nvt.

350m² grond

€ 900
36 Verhuurd

Gelijkvloerse Verdieping

Lede

LEDE- VERHUURD Stijlvol ingericht nieuwbouwappartement met garagebox en parkeerplaats op het gelijkvloers.
Dit centraal gelegen appartement typeert zich als een woonst met veel natuurlijke lichtinval, moderne inrichting en voorzien van alle comfort!
Deze omvat: een inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer met geïntegreerde keuken, 2 slaapkamers, bergruimte met nutsvoorziening tot aansluiten van wasmachine/droogkast, moderne badkamer met inloopdouche, ruim terras (aan achterzijde gebouw) en private garagebox.
Unieke eigendom met vlotte verbindingen naar alle belangrijke invalswegen, scholen, openbaar vervoer en winkels.
GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN.
Algemene kosten: 50€/mnd.
EPB Nieuwbouw.

2 slaapkamers

Verhuurd

Studio

Aalst

Aalst - Knusse studio.
Deze studio omvat een leefruimte met open keuken (koelkast-kookfornuis-dampkap), terras, een slaapkamer, badkamer (ligbad, lavavo en toilet) en een ruime berging met nutsvoorziening voor wasmachine.
Geschikt voor max. 2 personen.
Geen huisdieren toegelaten. Geen algemene kosten!
EPCwaarde 188kWh/m2

1 slaapkamer

€ 516

Appartement

Aalst

AALST CENTRUM - Goed onderhouden, ruim appartement met kwalitatieve afwerking in hartje van de stad!
Deze woonst omvat; inkomhal met apart gastentoilet, gezellige woonkamer met toegang tot terras, volledig geëquipeerde keuken die toegang biedt naar praktische keukenberging, 2 slaapkamers, bergruimte/technische ruimte, badkamer met douchecabine en 2 ondergrondse (privatieve) autostaanplaatsen met kelderberging. De ligging met op wandelafstand van het centrum, scholen, winkels,... maken dit een uitzonderlijke opportuniteit binnen zijn prijscategorie. Tevens snelle verbinding naar belangrijke invalswegen (E40, Gentsesteenweg,...). GEEN HUISDIEREN TOEGELATEN!
Info en bezoek via kantoor: 053/60.65.60.
EPC: 133 kwh/m².

2 slaapkamers

€ 750

Huis

Erpe-Mere

MERE - Gelegen op een vlotte verbinding met de Oudenaardsesteenweg bevinden zich zes nieuwbouw huurwoningen.
De woning omvat een inkomhall, gastentoilet, traphall, zitruimte, eetkamer met aansluitend een open geinstalleerde keuken, naastliggende berging en een inpandige garage.
De bovenverdieping omvat een nachthall, 3 slaapkamers en een ingerichte badkamer.
Achteraan beschikt de woning over een leuk terras en tuinzone.
Energiezuinig E-peil 60.
Info via 0476/30.39.71

3 slaapkamers 145m² oppervlakte 259m² grond

€ 975

Commercieel Gelijkvloers

Wichelen

WICHELEN - Winkelruimte met vlotte verbindingen te huur op de site van stokerij Rubens. Deze multifunctionele handelsruimte kent een oppervlakte van ca.1050m² (4€/m²/jaar) en is voorzien van ruime parkeergelegenheid! Deze eigendom kent een centrale locatie langsheen de verbindingsweg Wichelen-Dendermonde.
Meer info via kantoor: 0484/201.400.
EPC; nvt

1.050m² oppervlakte

€ 5.833

Blijf op de hoogte

Niet gevonden wat u zocht? Blijf automatisch op de hoogte van nieuwe panden.

Schrijf je in