SCHOONAARDE - RES. WESEMAELSHOF

394153

Vrankrijkstraat 8, 9200 Dendermonde

  •  3 kamers
  •  190 m²
  •  1

SCHOONAARDE - Woonerf 5 nieuwbouwwoningen - 75% VERKOCHT!!

Dit project is tot stand gekomen dankzij de vraag om een authentieke hoeve te renoveren. Het mooi gelegen perceel bood mogelijkheden voor een tof hedendaags concept, een modern woonerf met enkele private woningen voorzien van alle comfort. Er wordt nog 1 individuele woning aangeboden.
Er is gekozen om de basis vorm van de authentieke hoeve te behouden met een make-over in hedendaagse materialen en energieprestatie . Het middenplein maakt deel uit van het private woonerf en biedt toegangen voor alle bewoners. Door de inplanting en de architectuur kent elke woning zijn privacy. Voor de wagens zijn er bij elke woning private carports voorzien. Bovendien kijkt elke woning uit op de open landelijke omgeving.
Dit project biedt een hoge woonkwaliteit dankzij het concept en de materialisatie.
De woningen omvatten een inkomhall, gastentoilet, technische berging, wasplaats/koele berging, zeer mooie open woonruimte met geïntegreerde keuken met eiland, nachthall, 3 mooie slaapkamers, apart toilet en complete badkamer. Tevens is er nog een stapelzolder (via zolderluik), carport en fietsenberging.
Prijs vanaf 394.153€ in casco afwerking, verkoop onder gesplitst stelsel; btw op nieuwbouw en registratie op de grond.
De woningen kunnen eveneens worden aangekocht volledig afgewerkt!
Bij Casco + uitvoering zijn de aanleg van de privatieve tuinen volledig voorzien: tuinafsluiting, aanleg terrassen, gras zaaien, hagen planten op de perceelsgrenzen etc. Ook de aanleg van het gemeenschappelijk binnenplein is volledig voorzien.
EPB nieuwbouw in opmaak.
  • Deel dit project

Gelijkvloerse verdieping

Referentie Opp. Slpk. Prijs
4167598 - Buitengewoon huis 3 Verkocht
4167567 - Buitengewoon huis 208 m² 3 Verkocht
4167562 - Buitengewoon huis 208 m² 3 Verkocht
4167570 - Buitengewoon huis 190 m² 3 € 394.153