Actualiteit - Het laatste vastgoednieuws

Lede, het kloppend hart van onze organisatie

Onze roots liggen al jaar en dag in Lede, zo’n 7 jaar geleden werd Immo De Ras er opgericht. Met zo’n 48.000 contacten en meer dan 650 vastgoedtransacties in de regio, vormen we er een gevestigde waarde. We kennen het dorp vanbinnen en vanbuiten en zijn zo op de hoogte van elk pand of elke bouwgrond grond doorheen de straten.

Lede, het kloppend hart van onze organisatie

Onze roots liggen al jaar en dag in Lede, zo’n 7 jaar geleden werd Immo De Ras er opgericht. Met zo’n 48.000 contacten en meer dan 650 vastgoedtransacties in de regio, vormen we er een gevestigde waarde. We kennen het dorp vanbinnen en vanbuiten en zijn zo op de hoogte van elk pand of elke bouwgrond doorheen de straten.


Verkopen op een strategische locatie

Lede heeft veel te bieden, net daarom is de strategische locatie een van de grootste troeven van ons kantoor. Zowel vlakbij een grootstad als midden in de natuur tussen de landelijke gebieden. Vlot te bereiken via de E40 of eenvoudig met de trein want er is een station vlakbij met een directe verbinding naar Gent en Brussel. Lede is niet alleen makkelijk bereikbaar maar biedt ook verschillende voorzieningen voor alle leeftijden. Zo zijn er zowel lagere als middelbare scholen, u kan er tal van sportfaciliteiten terugvinden en is er een brede waaier aan restaurants, cafés en winkels terug te vinden. Alsof dat nog niet genoeg is, vindt er als kers op de taart wekelijks een markt plaats in het centrum van het dorp. Lede is een enorm bruisend dorp, de verkopen lopen vlot en de vastgoedmarkt is er nog lang niet uitgeput.


Verkopen in Lede via Immo De Ras

Wilt u graag een pand verkopen in Lede, maar weet u niet goed hoe daaraan te beginnen? Kom gerust eens op onze deur kloppen, als vaste waarde in Lede kunnen we zeker een meerwaarde bieden. Als vastgoedkantoor ontzorgen we u tijdens de verkoop, werken we op een transparante manier en bieden we de zekerheid het pand te verkopen aan de beste prijs. Dankzij ons kijkdagsysteem wordt meer dan 75% van onze panden binnen de maand verkocht en meer dan 90% van de panden wordt binnen de vooropgestelde contracttermijn verkocht.

Wilt u graag uw pand in Lede verkopen of heeft u een pand op het oog? Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op, we kijken met alle plezier wat we voor u kunnen betekenen. 
  • Deel dit artikel
Terug naar overzicht