Actualiteit - Het laatste vastgoednieuws

Verkoop nu uw woning met Immo De Ras en krijg uw rookmelders gratis.

Sinds 1 januari 2020 is de aanwezigheid van rookmelders in uw woning bij wet verplicht. Die verplichting geldt zowel voor huurwoningen als voor woningen die de eigenaar zelf bewoont.

Actie geldig vanaf vandaag 1 februari tot 29 februari 2019

Alle woningen moeten uitgerust zijn met voldoende rookmelders. Voor zelfstandige woningen betekent dit dat elke verdieping moet uitgerust zijn met minstens één rookmelder. Wonen-Vlaanderen raadt bovendien aan om ook rookmelders te plaatsen in elke ruimte waar u doorheen moet op weg van de slaapkamer(s) naar buiten. Kelders en zolders die rechtstreeks toegankelijk zijn of waarin zich een technische installatie bevindt, moeten over minstens één rookmelder beschikken. Als een woning niet voldoet aan de rookmeldersverplichtingen, wordt ze in de regel als 'niet-conform' beschouwd.

Als u uw woning verkoopt met Immo De Ras, zorgen wij gratis voor de verplichte rookmelders.

Bij Immo De Ras zijn veiligheid en conformiteit een absolute prioriteit. Als u tijdens de maand februari beslist om uw woning te verkopen met Immo De Ras, krijgt u de verplichte rookmelders in uw woning daarom helemaal gratis.

Actie geldig voor woningen aangeboden via Immo De Ras met een mandaat getekend tussen 1 en 29 februari 2020. Meer info en voorwaarden via info@immoderas.be

  • Deel dit artikel
Terug naar overzicht