Nieuw

AALST- RES. BETTER LIVING - 3 LUXE APPARTEMENTEN

261652,89

Dokter André Goffaertstraat 14/A, 9300 Aalst

  • 1 - 3 kamers
  • 94 - 143 m²
  •  1

AALST - Residentie Better Living bestaat uit 3 wooneenheden - rustig en centraal gelegen in het hart van Aalst.

De naam van de Residentie reflecteert de diverse sterktes van het pand; u gaat een levensperiode tegemoet van minder stress en veel meer levenskwaliteit in een appartement dat speciaal is ontworpen met veel aandacht voor privacy en “goed gevoel”. Deze twee sleutelbegrippen worden bewerkstelligd door een keuze van zeer kwalitatieve materialen en doordachte structuur van het pand.
Per verdieping bestaat Residentie Better Living uit slechts één wooneenheid, om optimale privacy te garanderen. Op het gelijkvloers is er een appt. met 1 slaapkamer en bureau/dressing. Deze unit kan aan de achterzijde van het gebouw genieten van een terras en een private groenruimte. Het appt. op de eerste verdieping omvat 3 slaapkamers en 2 terrassen, waarvan één gedeeltelijk overdekt. De penthouse op de tweede verdieping beschikt eveneens over 3 slaapkamers en 2 terrassen.
Een carport met autostaanplaatsen en een fietsenberging met oplaadpunten zijn te bereiken via een doorrit in het gebouw. Deze doorrit is voorzien van een poort die de veiligheid en privacy van de bewoners garandeert.

De Aalsterse Dr. André Goffaertstraat is een éénrichtingsstraat die parallel loopt met de Parklaan. Op 2 minuten wandelen staat u midden in het groen van natuurgebied ‘Osbroek’ en bereikt u vlot het nieuwe sport- en recreatiecomplex ‘Schotte’. De rustige ligging van Residentie Better Living betekent niet dat u inboet aan bereikbaarheid, integendeel. U bent er op wandelafstand van de Grote Markt en het commerciële winkelhart van Aalst. Met de wagen bent u binnen de vijf minuten op de oprit E40; via de Parklaan komt u meteen op de stadsring.

Verkoop onder de wet Breyne; u betaalt in schijven naargelang vordering van de werken. Start der werken augustus 2018.
Prijs vanaf 261.652,89€. Verkoop onder gesplitst stelsel registratie/btw.

  • Deel dit project

Gelijkvloerse verdieping

Referentie Opp. Slpk. Prijs
Gelijkvloerse verdieping 94 m² 1 € 261.653
3621975 - Appartement 143 m² 3 € 437.025

Tweede verdieping

Referentie Opp. Slpk. Prijs
3621979 - Penthouse 142 m² 3 € 453.554